Over ons

Michel Joha

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging!
Gasterij A Gen Kirk, zal per 1 januari 2020, naast veel vertrouwde gezichten, zeker één nieuw gezicht erbij krijgen. Ik zal mij hieronder kort aan jullie voorstellen.

 

Mijn naam is Michel Joha, geboren en getogen Eysenaar, 47 jaar. Ik ben een fervent natuur-jacht-liefhebber en sinds 11 jaar samen met mijn partner Esther. Ik ben voorheen altijd werkzaam geweest in de bouwsector en heb al enige ervaring in de horeca.
Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt, maar was echter toe aan een nieuwe uitdaging en heb volmondig ‘JA’ gezegd tegen deze ultieme kans, om deze top Gasterij over te nemen.

 

De zaak zoals wij hem kennen, is uitgegroeid tot een begrip in ons mooie Heuvelland en niet meer weg te denken uit het Wahlwillerse.
Mijn kok, mijn team en ik, zullen dan ook zeer zeker, voor de volle 100% ervoor gaan, om waar te maken, waar de Gasterij voor staat.
Een gezellige plek, waar je lekker kunt tafelen, met een ruime keuze uit lunch-avond gerechten, die in een goede prijs kwaliteit verhouding blijven staan, zoals jullie reeds gewend zijn. Maar ook een plek om lekker neer te strijken na een mooie wandeling, voor een kop koffie en een stuk vlaai, binnen of in de zomermaanden, op ons mooie terras.

De feestelijke opening van onze zaak zal op woensdag 1 januari om 16 uur zijn. We zouden het leuk vinden om het glas met U te heffen.
Vervolgens zullen we dan op 2 januari gesloten zijn, om de nodige voorbereidingen te treffen om op 3 januari om 11.00 onze keuken te openen.
We hopen jullie te mogen verwelkomen in onze vertrouwde, gezellige, smakelijke Gasterij A gen Kirk.


Met vriendelijke groet,

Michel, Esther en team A Gen Kirk

Oude Baan  24 - 6286 BE Wahlwiller - Zuid Limburg

T: 043 852 69 43  

Email: Gasterijagenkirk@gmail.com 

VOLG ONS OP FACEBOOK

  • Facebook - White Circle

© 2020  Team Gasterij A Gen Kirk