top of page

Over ons

Michel Joha

 Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging!
Gasterij A Gen Kirk heeft per 1 januari 2020 naast veel vertrouwde gezichten, zeker één nieuw gezicht erbij gekregen. Ik zal mij hieronder kort aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Michel Joha, geboren en getogen Eysenaar, 49 jaar. Ik ben een fervent natuur-jacht-liefhebber en sinds 13 jaar samen met mijn partner Esther. Ik ben voorheen altijd werkzaam geweest in de bouwsector en heb al enige ervaring in de horeca. Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt, maar was echter toe aan een nieuwe uitdaging en heb volmondig ‘JA’ gezegd tegen deze ultieme kans om deze top Gasterij over te nemen.

De zaak zoals wij hem kennen is uitgegroeid tot een begrip in ons mooie Heuvelland en niet meer weg te denken uit het Wahlwillerse. Mijn kok, mijn team en ik, zullen dan ook zeer zeker voor de volle 100% ervoor gaan om waar te maken waar de Gasterij voor staat. Een gezellige plek waar je lekker kunt tafelen met een ruime keuze uit lunch-avond gerechten, die in een goede prijs-kwaliteit verhouding blijven staan zoals jullie reeds gewend zijn. Maar ook een plek om lekker neer te strijken na een mooie wandeling voor een kop koffie en een stuk vlaai, binnen of in de zomermaanden op ons mooie terras.


We hopen jullie te mogen verwelkomen in onze vertrouwde, gezellige, smakelijke Gasterij A gen Kirk.


Met vriendelijke groet,
Michel, Esther en team A Gen Kirk

Gasterij 
'A gen Kirk'

Gasterij A Gen Kirk is gelegen in het kleine kerkdorpje Wahlwiller, in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. 

Onze kaart bestaat uit heerlijke streekgerechten. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie met een lekker stukje Limburgse vlaai, maar ook voor diverse broodjes en heerlijke Limburgse maaltijden. 

Graag geven wij u in onze gasterij een warm gevoel waar u zich snel thuis voelt. 

Tot ziens bij Gasterij A Gen Kirk!

bottom of page